ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Στις 9/03/2023 και ημέρα Πέμπτη οι μαθητές του τμήματος των Μηχανικών Αεροσκαφών των Σχολών 'ΖΗΤΑ’ , είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο του Συνεργείου Κινητήρων της 115 Π.Μ. Στο συνεργείο κινητήρων είχαν την ευκαιρία να δουν αποσυναρμολογημένους αεροστρόβιλους κινητήρες τύπου P/W F-100-229 που είναι και ο κινητήρας που φέρει το αεροσκάφος τύπου F- 16 block 52 +, να παρακολουθήσουν το τρόπο χειρισμού της βιβλιογραφίας συντήρησης καθώς και μια επίδειξη διερεύνησης βλάβης.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε από αυτήν την επίσκεψη ήταν καθοριστική για την κατανόηση της ύλης που διδάχθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της 115 Π.Μ η οποία μας παρέχει χρόνο και ευκαιρία να καλύπτουμε όσες περισσότερες πτυχές του επαγγέλματος του Μηχανικού Αεροσκαφών.

Και αποτελεί διπλή χαρά μα και κίνητρο για μας , το γεγονός ότι στο έμπειρο προσωπικό της 115 Π.Μ, το οποίο με χαρά μας υποδέχεται και μας ξεναγεί, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι υπήρξαν μαθητές μας.

Online Μαθήματα