ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ της ΣΧΟΛΗΣ μας, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ πλέον στην ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, εκπαιδεύουν τους μαθητές μας στα μελλοντικά τους βήματα.

Από μαθητής της Σχολής μας, πίσω ξανά στα ίδια θρανία ως εκπαιδευτής !

Ο Μπούτζαλης Χαράλαμπος επισκέφθηκε τη Σχολή μας τον Οκτώβριο και έδωσε τις πρόσφατες εμπειρίες του στους μαθητές μας, τόσο για το πώς τα κατάφερε να εισαχθεί στην Πολεμική Αεροπορία ως υπαξιωματικός, όσο κ για το πώς η Σχολή μας του έδωσε τα εφόδια να είναι ένας από τους 280 επιτυχόντες σε σύνολο 30.000 υποψηφίων. Οι μαθητές μας απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες ενός ήδη επιτυχόντα στην Πολεμική μας Αεροπορία και αναλογίστηκαν τα βήματά τους για το μέλλον τους. Επίσης μια έκπληξη περίμενε τους μαθητές μας κατά την διάρκεια της ξενάγησης τους στο τμήμα του κινητήρα της 115 Π.Μ. κατά την φετινή γιορτή της αεροπορίας.

Οι εκπαιδευτές μας έδωσαν την σκυτάλη σε έναν νέο μηχανικό τον Ροΐδη Αχιλλέα, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν μαθητής της Σχολής μας και τώρα νέος αξιωματικός της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Ο Αχιλλέας αναφέρθηκε με χαρά τόσο στο κομμάτι παρουσίασης του όσο κ στην ενθάρρυνση των μαθητών να συνεχίσουν με χαρά κ ζήλο την προσπάθεια τους ως μελλοντικοί μηχανικοί Αεροσκαφών.

Online Μαθήματα