Σχολή Μηχανοσύνθετων αεροσκαφών

Σπούδασε μηχανικός αεροσκαφών με κρατικό και Ευρωπαϊκό πτυχία. Δούλεψε στην Ελληνική Αεροπορία και τις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνώς.

Περισσότερα...

Πιλότος μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones)

Απόκτησε πιστοποίηση χειριστού από την ΥΠΑ με θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο συνδεμένο με τις πραγματικές συνθήκες πληθώρας εφαρμογών της αγοράς.

Περισσότερα...

Eκπαιδευτήρια

Θεοδωρόπουλου

Τα Εκπαιδευτήριά μας έχουν μακρά διαδρομή και παράδοση στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι της Κρήτης.

Ξεκινούν το 1965 την προσπάθειά τους περνώντας μέσα από διαδοχικά στάδια ανάπτυξης μέχρι σήμερα. Το 1965 ιδρύεται και λειτουργεί στα Χανιά, από την Καλλιόπη Θεοδωροπούλου, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών.

Το 1974 ιδρύονται αρχικά από τον Κων/νο Θεοδωρόπουλο Επαγγελματικές Σχολές δευτεροβάθμιου επιπέδου στην Κρήτη με την ονομασία ΖΗΤΑ, έχοντας ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση σ’ ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και ο αριθμός των μαθητών τρία χρόνια αργότερα έφτασε τους 450.

Το 1994, χρονιά που η επίσημη πολιτεία δημιουργεί μια νέα βαθμίδα εκπαίδευσης μεταδευτεροβάθμιου επιπέδου, ιδρύεται και λειτουργεί και Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), προσφέροντας εξειδικευμένη κατάρτιση σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, στοχεύοντας στη δημιουργία στελεχών με γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Ήδη, Σχολές και ΙΕΚ αριθμούν τους 30 συνεργάτες (εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό) ενώ οι μαθητές προέρχονται πλέον απ’ όλη την Κρήτη.

Το 1999 ιδρύεται το Γυμνάσιο – Ενιαίο Λύκειο Θεοδωροπούλου. Στόχος η παροχή πρότυπης παιδείας στα Χανιά σε εγκαταστάσεις στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Τζανακάκη, όπου έχουν σταδιακά γίνει τροποποιήσεις με στόχο την αύξηση των χώρων και τον εκσυγχρονισμό τους.

Το 2003 δημιουργούνται τα νέα Εκπαιδευτήρια με την επωνυμία «Εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου» προς τιμή των αρχικών ιδρυτών, σε καινούργιες σύγχρονες, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά σχολικά πρότυπα εγκαταστάσεις, στις Κορακιές Ακρωτηρίου. Αρχίζει ταυτόχρονα η λειτουργία τμημάτων προσχολικής εκπαίδευσης (σύγχρονος Παιδικός Σταθμός, πρότυπο Νηπιαγωγείο) και Δημοτικό Σχολείο.
Online Μαθήματα

Παροχές Σπουδαστών


Μεταφορά Σπουδαστών

Τα Εκπαιδευτήρια διαθέτουν ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των μαθητών μας. Οι οδηγοί και οι συνοδοί ανήκουν στο προσωπικό των εκπαιδευτηρίων μας, ενώ οι μαθητές που μεταφέρονται με τα σχολικά μας λεωφορεία βρίσκονται την προκαθορισμένη ώρα στο μέρος που έχει οριστεί πάντα με τις υποδείξεις των συνοδών.

Σίτιση Σπουδαστών

Στα εκπαιδευτήριά μας λειτουργεί κυλικείο αλλά και εστιατόριο, το οποίο φιλοξενεί τους μαθητές που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας. Το καθημερινό μενού είναι διαμορφωμένο από διαιτολόγο και παρασκευάζεται από το ειδικευμένο προσωπικό του σχολείου, τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής βάση του προτύπου HACCP.


Γραφείο Συμβουλευτικής

Το τμήμα αυτό αποτελεί μια καινοτομία των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωροπούλου. Δημιουργήθηκε με στόχο την παρακολούθηση της εξέλιξης των μαθητών του σχολείου, αλλά και την παροχή κάθε συμβουλής όχι μόνο σε μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, αλλά και στους γονείς.
Τελευταία

Ανακοινώσεις

Καλέστε για δωρεάν ενημέρωση

Τηλεφωνικό Κέντρο: 28210 66999, εσωτ. 111
Online Μαθήματα