ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΕΚ ΖΗΤΑ στο ΚΕΘΕΕΑ

Τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στα Χανιά, επισκέφθηκαν οι σπουδαστές των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωρόπουλου, του ΙΕΚ ΖΗΤΑ, μαζί με την εκπαιδευτικό τους κα Δέσποινα Φαλελάκη (Ψυχολόγο), προκειμένου να προσφέρουν τα  έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που πραγματοποίησαν τον Δεκέμβριο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο μέλη των εργαζομένων του κέντρου, όσο και ανθρώπους, οι οποίοι μοιράστηκαν την προσωπική ιστορία τους. Τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουν ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το έργο, τις δράσεις και τις υπηρεσίες που παρέχονται. Η επίσκεψη συνέβαλε στο να γνωρίσουν οι σπουδαστές εκ των έσω την ομάδα και τους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ, οι οποίοι με αφοσίωση, πολύ δουλειά και μεράκι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η ευγνωμοσύνη που εκφράστηκε στους σπουδαστές για την συνεισφορά τους, συνέβαλε στο να ενισχυθούν τα θετικά αισθήματα και η συγκίνηση που απορρέει μέσα από τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Οι σπουδαστές αποχώρησαν από αυτή τη συνάντηση,  πιο «γεμάτοι» από πριν. Ένιωσαν σα να τους άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους μια οικογένεια, η οποία τους υποδέχτηκε με χαρά δείχνοντας έμπρακτα τη φιλοξενία της.

Εκφράστηκε η επιθυμία, η συνάντηση αυτή, να αποτελεί την έναρξη από μια σειρά διαδράσεων και αλληλοπροσφοράς που θα ακολουθήσουν.

Online Μαθήματα